Flyttuppdrag i Göteborg & omnejd

Flyttning | Packning | Flyttstädning

Kontakta oss

Vi är ett flyttbolag med ett team av flyttkillar som jobbat länge i flyttbranschen. Vi kommer koncentrera oss på lokala flyttningar i Göteborg omnejd och satsar på att få jobb av nöjda kunder..

Välkommen till oss på Flyttman


    * Obligatoriska fält

    Bohagsflytt Flyttman har all utrustning som krävs för att just din flytt ska ske på bästa sätt. Genom att anlita oss får du erfarenhet, kompetens, packmästare och lämpligt fordon för transport. Hos oss spelar det ingen roll om du ska flytta från en mindre lägenhet eller ett större hus – vi hjälper dig att komma på plats i din nya bostad och ger dig chansen att börja ditt nya liv.

    Flyttstädning Det jobbigaste momentet som många upplever med en flytt är det faktum att man måste återvända till det gamla boendet för att genomföra en flyttstädning. Flyttkillarna har utbildad städpersonal med lång erfarenhet inom flyttstädning och du kan lämna denna jobbiga detalj helt i våra händer. Vi jobbar naturligtvis mot rut-avdraget och genom att anlita oss så behöver du bara återvända till din gamla bostad för att lämna över nycklarna till de nya ägarna av din gamla bostad.

    Samarbete Vi jobbar i flyttbranschen och anser att vi har en hel det kollegor i flyttbranschen inte konkurrenter. vi ser hellre det som att vi är jobbar mot samma mål som typ med flyttkillarna och sveaflytt. Om vi inte hinner med ett jobb eller det uppstår problem så är det alltid bra att kunna hjälpa varandra.